welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Mijn zus

Singapore, 1 t/m 3 -07-2005

Vrijdagochtend laten we de foto's ontwikkelen van de onderwater camera. Pakken onze IPod speeltjes in met pakpapier ( Jelle heeft er ook 1) in de hoop dat de douane het niet open maakt en brengen we het naar het postkantoor. Het is helemaal niet verdacht dat Jelle en ik allebei een even groot kadootje willen versturen naar onze "favoriete zus" die toevallig allebei binnenkort jarig zijn. Dus over een weekje of 8 krijgen onze denkbeeldig zusjes een pracht kado!

We nemen afscheid van Jelle die vandaag naar Bali vliegt en gaan we Diana (D) opzoeken die hier al een paar dagen bij een kennis logeert. Die kennis woont vlak bij Orchard road in een "residence". 's Middags liggen we dus in hartje singapore in het zwembad en de zon.
's avonds laat ik in Little India een Hinduhenna beschildering op mijn voet maken.

Zaterdag is weer een slaap, eet, lees, schrijf, mail, slaap. lees, slaapdag. Even bijtanken.
Zondags slapen we uit en gaan daarna opzoek naar de bus richting Maleisie. Singapore uitkomen is geen probleem maar onze weg vinden in Johor Baru valt tegen. Na een lange wandeling ( met de rugzak op) staan we voor een dichte toeristinfo. De goudengids komt ook al niet echt met een adresje voor een goedkoop hotelletje. We krijgen de tip om een hotel te nemen bij de luchthaven omdat het verkeer op maandagochtend niet om door te komen is. Een goed tip dus want we willen onze vlucht niet missen. Na ruim een uur wachten bij de bushalte blijkt de bus die we moeten hebben daar toch niet te stoppen....zucht.
Ondertussen zijn we al 3 uur in Johor Baru en niets opgeschoten en ook nog eens bijna gesmolten. We nemen dus een taxi ( airco!). De luchthaven blijkt 35 kilometer buiten de stad te liggen! De chauffeur weet een hotelletje voor een schappelijke prijs en zet ons daar af

TIP 1
Hotel Fu Wah

16a, Jalan Mewah 1
Taman Mewah.
nog vijf minuutjes rijden vanaf het vliegveld maar daardoor dus wel betaalbaar
2 persoonskamer kost 35 ringit ( +/- 6.25 euro). MET airco, tv, badkamer, handdoek, zeep en een flesje water!!!!
Location: 5 ( middle off nowhere)
staff: 6.5
Cleanness: 7
Room: 7.5

vorig verslag

volgende verslag