welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

De bruiloft

Chester, 11-05-2005

Het vrouwenhuis staat de hele ochtend op zijn kop. Een bruid, 4 vriendinnen en 1 badkamer. Op het allerlaatste moment zijn we allemaal klaar. Colin staat om 13.30 voor de deur om zijn bruid op te halen. Sophia ziet er prachtig uit in haar rode jurk en Colin mag er ook zijn in zijn kilt.
We gaan met taxi´s naar het verzamelpunt voor de bussen.
En daar is Jeroen………………in een pak!!!! Voor het eerst zie ik hem in een pak. Een geleend pak ( van Colin) maar toch! Het staat hem goed.

Een uurtje later staan we in Chester. Op het gemeentehuis staat een stadsomroeper het huwelijk tussen de Maagd (!?!) en de Jongeheer aan te kondigen. In het stadhuis vind het officiële deel plaats waarna iedereen kan bijkomen met een kopje koffie. We worden opgehaald door een doedelzakspeler die voor de stoet uitloopt.
Het feest is in Telfords Warehouse waar ze elkaar 11 jaar geleden ontmoet hebben. De avond verloopt lekker soepel. Het paar wil geen gedoe dus dat krijgen ze ook niet. Het eten is in buffet vorm dus iedereen gaat eten wanneer het uitkomt en er is ook geen tafel setting. De band is uiteraard ook geweldig maar dat kan ook niet anders als je op de bruiloft bent van een muzikant met een eigen opname studio.

 

Na een geslaagde avond stapt iedereen in de bus terug naar Manchester. Behalve wij. Omdat Chester zo´n mooi stadje is hebben we 2 nachten in de locale Backpackers geboekt. De taxichauffeur kan het niet vinden. Wat midden in de nacht niet zo heel erg grappig is. Uiteindelijk komen we er toch en we proberen dan zo stil mogelijk de dorm in te sluipen en zo snel mogelijk te gaan slapen.

vorig verslag

 

volgende verslag