welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Vrijgezelle avond

Manchester, 10-05-2005

´s ochtends gaat Jeroen voor de opdracht van Jeroen Brouwer op pad. Colin zet hem af bij The Old Trafford. Voor de leken…het stadion van Manchester United. Omdat ze vandaag spelen tegen Chelsea kan hij de toer niet doen maar wel het museum bezoeken. Daarna mocht hij even op de tribunes om een paar foto´s te maken.

 

Colin heeft een paar weken geleden al een zuipweekend gehad in Wales maar het is en blijft de laatste avond als vrijgezel. Alle heren slapen in een hotel en alle meisjes bij Soof thuis. Jeroen deelt de kamer met Sophia´s broer. ´s avonds gaan zij uit eten met alle ouders, broers, opa en oma, ooms en tantes. Jeroen heeft zich prima vermaakt met Colins oma van 90. Hij is zelfs uitgenodigd voor haar 95ste verjaardag!

Na het eten gaan ze met z´n allen naar de pub die om 22.00 al dicht gaat. De meeste gaan terug naar het hotel maar Colin, Jeroen en Norman (Colins broer) zetten nog even door.
 

Sophia wilde “thee, koekjes and an early night , please!”
Dat kunnen we ons goed voorstellen want al dat goede rond een bruiloft is vermoeiend als je zo zwanger bent. We zitten dus met 9 (Nederlandse) dames aan de afhaal chinees bij haar thuis. We hebben allemaal een klein cadeautje meegenomen met een verhaal erachter. Ze krijgt oa een pak spaghetti en een kotszakje…..
Ondertussen staat er een Nederlandse plank voor haar met worstjes, kaas, augurkjes( incl. vlaggetjes) en drop. Hierna houden we nog een kleine baby shower en dan vroeg naar bed.

 vorig verslag

 volgende verslag