welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Golf

Eshowe, 03-04-2005 t/m 09-04-2005

Zondags gaan Jeroen en Tim golfen. Tim heeft weinig ervaring en Jeroen geen. In Nederland of Australie is dat genoeg reden om geen baan op te mogen. Maar hier mag je gerust putten komen slaan in hun mooie grasmat. Niks geen gedoe met lidmaatschap en introducees. Voor 8 euro mag je de baan op en als zielige toerist kun je de clubs en de ballen lenen van de club.
Ze komen terug met verhalen over vermiste ballen en urenlange zoektochten maar ze hebben lol gehad.

Maandag komt Hirum gedag zeggen. Hij vertrekt naar Ierland om geld in te zamelen voor het foster home. We maken foto's voor zijn nieuwsblad en onze Bever opdracht.
's Avonds hebben we weer een afscheids feestje. Keri gaat een jaar naar NY om als au-pair te werken.
Dinsdag bekijken we de bankzaken maar weer eens en het onverwachte is dan toch eindelijk gebeurt. Ik heb mijn belasting geld terug!!!!
Het is maar 10 maanden te laat.......
(Hulde aan de zaakwaarnemer die de belastingdienst suf heeft gebeld)

Woensdag is het tijd voor de loesje opdracht van Femke en Marieke. Onze nieuwe barman is een "lekker hapje" en wil voor het goede doel wel op de foto.
Donderdags gaan Tim en Jeroen voor een tweede potje golf. Ze hebben de smaak te pakken. 's middags gaat Tim met Suzi naar de dokter. Ze moet aan het infuus. Ze heeft nu al meer dan een week 24 uurs morningsickness en begint uit te drogen.
Vrijdags brengen Tim en Suzi ons naar het fosterhome en rijden zelf door naar het ziekenhuis voor een scan. Iemand die zo ziek is zou wel eens in verwachting kunnen zijn van een tweeling. Gelukkig blijkt er maar 1 boontje te zijn. Dat 17 mm zoveel elende kan veroorzaken...!  

Onze foster kinderen zijn druk met jongleren en touwtje springen. Van de week hadden we een zak kleding meegenomen en we zien dat de helft al gedragen wordt.
's avonds gaan we uit!!!Er is een rugby wedstrijd bij de sportclub en daarvoor gaan we uit eten. Wederom is half Eshowe uitgelopen voor dit evenement dus het is gezellig.
Zaterdag zijn er drie heren heel druk met de held uithangen. Er zit een Boomslang of een groene Mamba ( de meningen zijn verdeeeld) in het bosje naast de deur. En die gaan de heren wel even vangen. Dit lukt niet ( en gelukkig maar). Dat betekend wel dat ik meerdere keren per dag langs een stuik loop waar waarschijnlijk een slang in zit... niet mijn favoriete bezigheid

 vorig verslag

 volgende verslag