welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Stapelbedden

Eshowe, 23-03-2005

De bouw van het fosterhome heeft een tijdje stil gelegen door geld gebrek. Het geld dat was toegezegd is uiteindelijk naar een Tsunami fonds gegaan. Maar nu zit er weer beweging in.
Suzi en Tim gaan zich storten op het schilderwerk en de keuken bouwen. 

 Wij hebben een tijd geleden een donatie gekregen voor dit project en Hirum wil dat geld graag besteden aan bedden. 's ochtends komt hij ons ophalen voor de stapelbedden jacht. In de winkel is Hirum niet helemaal tevreden over de kwaliteit dus we rijden naar de fabriek om met de eigenaar te onderhandelen. Voor ons een goede gelegenheid om ons Chinees weer eens op te halen  Wij willen graag geloven dat het heeft geholpen bij de onderhandelingen. De 2 stapelbedden die we willen kopen krijgen een betere bodem. We hebben nog wat geld over. Net genoeg voor 2 matrassen maar we hebben er 4 nodig. Na een beetje onderhandelen krijgen we die er gratis bij!
's middags gaan we weer naar het fosterhome maar nu om met de kids te spelen. Ze zijn dol op tekenen en kleuren dus dat doen we dus gewoon iedere week een keertje.
 We hebben een gast mee die de kinderen laat spelen met zijn fototoestel en dat is natuurlijk helemaal geweldig. Op de terug weg moeten we even het rode autotje ophalen bij de garage. Nog voordat we weer bij het hotel zijn stopt het rode ding er al weer mee!?!?
Het is niet te geloven.... we komen net van de garage! Het is om stapelgek van te worden.

 vorig verslag

 Volgende verslag