welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Groene Mamba

Eshowe, 28-2-2005 t/m 3-3-2005

Als je na een week terug komt op je "werk" is het altijd de vraag wat je aantreft. Ntombi zou de backpackers runnen tijdens onze afwezigheid.
Nou, we zijn er al snel achter dat dit niet gebeurd is. De administratiemap laat een blanco week zien. Het is een chaos, boeken zijn gejat en als klap op de vuurpijl blijkt ze de kat de hele week niet gevoerd te hebben!!!!!
Kom niet aan mijn dieren! Want dan wordt ik echt giftig!!
Jacques, Keri en Meg hebben Blue regelmatig harde brokjes gegeven toen ze erachter kwamen dat ze honger had. Wanneer ik Ntombi er op aanspreek liegt ze glashard.
Tuurlijk heeft ze de kat wel eten gegeven....
"Hoe komt het dan dat er nog exact evenveel blikjes staan als toen we weggingen?"
"nou, ze had zelf blikjes gekocht omdat ze de onze niet kon vinden.."
"nou, de blikjes stonden naast de harde brokjes...!!!"
"Oh...."
Misschien overbodig om te vermelden dan Ntombi flink gezakt is op mijn lijst met favoriete personen.
Ze heeft ook de schoonmaakdame niet gecontroleerd, het zwembad niet voorzien van chloor en geen electra gekocht ( Z-A werkt met een pre-paid kaart systeem). De electra is dus zo goed als op dus we hebben zo'n 10 minuten de tijd om naar de elctrawinkel te rennen voordat de koelkast uitvalt.
Een lekker begin van de week dus.

Verdere hoogte/diepte punten van deze week:
-Als ik Vera en Maria de bloeiende Cycade wil laten zien moeten we een flinke sprong maken omdat er iets groens uit de boom komt vallen. Een Green Mamba !?@!#?!
Mijn eerste slang-in-het-wild ontmoeting en hij is nog eens ernstig giftig ook....De rest van de week loop ik dus erg ongemakkelijk door de tuin.
-We zitten een paar uur zonder stroom omdat er een boom op de kabel is gevallen. jaja, ook hier komt de herfst met stormen.
-En terwijl er sneeuw ligt in Nederland is de enige sneeuw die wij hebben op de TV. Die is dus stuk.
-Om de week goed af te sluiten krijgen we pas op donderdagochtend te horen dat er vrijdag en zaterdag 45 schoolkinderen in de Backpacker komen. Dit betekend dat wij onze kamer in moeten leveren ( net als Vera en Maria) dus besluiten we dat weekend weg te gaan. Maar eerst moeten we 12 bedden verplaatsen en van de woonkamer een slaapzaal maken.

 vorig verslag

 volgende verslag