welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Niet zo mooi

Port St. Johns, 26+27-02-2005

We vertrekken heel vroeg om wederom een lange autodag te maken. Onderweg ga ik een keertje in de remmen omdat er een Blesbok op de heuvel staat. Dat is nu het leuke van Zuid-Afrika! Soms zie je wild buiten de reservaten.
Het landschap verandert van groene bergen naar dorre heuvels weer in groene heuvels maar dan met heel veel tropische begroeing. We zijn dus weer in the Wild Coast. Om precies te zijn in Port St. Johns. Wij waren erg onder de indruk van de Wildcoast en wilde Maria en Vera er een stukje van laten zien. Helaas is dit het lelijkste stukje Wild Coast dat we tot nu toe hebben gezien maar echt lelijk is het nog steeds niet.
We zitten in Amapondo Backpackers en het uitzicht is geweldig! Ook hier terroriseren de Vervetaapjes de boel en we zien voor het eerst in ons leven een Guaveboom. De vruchten zijn rijp dus ons ontbijt is geregeld.

De volgende ochtend zijn zowel Vera als ik enorm aan de diaree. Iedereen heeft precies hetzelfde gegeten dus ons is het een raadsel hoe het komt. Vera knapt vlot op maar ik blijf de hele dag misselijk en beroerd. Jeroen en de dames gaan dus naar het strand.

Maandags rijden we terug naar Eshowe en zit onze kleine vakantie erop

 vorig verslag

 volgende verslag