welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

Op Pad

Drakensbergen, 20-2-2005 t/m 22-02-2005

We moeten over een paar dagen het land verlaten omdat ons visum dan afloopt. We gaan weer naar Lesotho. Maar je kunt niet met lege handen aankomen dus moeten er kadootjes gekocht worden. Tussen alle drukte dooor vinden we allebei een gaatje om te shoppen.
Maria en Vera gaan op zondag ochtend kijken bij de gospelkerk en op maandagavond bij de zuludans voorstelling. Ze moeten natuurlijk ook de toerist uithangen!

Dinsdagochtend vertrekken we voor onze week vakantie. Het worden eerst twee lange auto dagen. De eerste dag rijden we naar de Drakensbergen. Na zo'n 7 uur in de auto komen we aan bij Inkosane backpackers. De hele rit ernaar toe was prachtig en de BP ziet er ook geweldig uit. We zitten in een superdeluxe hutje( net af) voor een zeer aantrekkelijke prijs. Helaas regent het en is het bewolkt maar we kunnen toch een glimp opvangen van de bergen. In de gemeenschappelijke ruimte ligt een puzzel met 2000 stukjes die half af is. In een steeds wisselende bezetting word die afgemaakt......nou ja, ietsje verder afgemaakt. De maaltijd is ook geweldig vooral het zelfgebakken bruin brood is heerlijk.
Voor het slapen pakken we de kadootjes nog even in.

tips
Inkosane Lodge & Trekking
Champagne Valley, R600
Winterton
Upmarket lodge gevooel in een backpackers!
spectaculair uitzicht en geweldig luxe 2persoons huisjes

 vorig verslag

 volgende verslag