welkom op www.bolletjeom.nl

Al 12 jaar de wereld rond reizend.... and still going strong!

maatje 34!

Eshowe, 20-12-2004 t/m 23-12-2004

Nu we langer in Zuid-Afrika blijven moeten er nieuwe kleren gekocht worden. We hebben bijna alles achter gelaten in Lesotho en komen aan 2 broeken en 2 t-shirts echt te kort. Ik kan mijn geluk niet op! Ja, ik ben 10 kilo afgevallen ( en waarschijnlijk wel weer 3 kilo aangekomen) maar maatje 34!!!!!! Ik wil in Z-A blijven! Voor europeesche begrippen ben ik nog steeds niet slank maar in Afrika moet ik zoeken naar dunnere vrouwen. Dit is erg goed voor je zelfbeeld.
Jeroen vind weer eens aartslelijke gympen ( geel&blauw) dus die is ook weer blij. We trakteren onszelf ook op een lekkere zachte handdoek en dan hebben we wel weer eventjes genoeg gewinkeld.

Donderdags gaan we op giraffenjacht. Graham's neef heeft er 7 gekocht voor in z'n prive park. Het park is niet zo heel groot en de giraffen zijn dat wel maar toch weten ze zich te verbergen. Uiteindelijk geven we het op omdat we thuis willen zijn voor de enorme onweersbui die er aankomt. We zitten in de natste regio van Zuid-Afrika....hoe zoeken we het uit?!? Dus we hebben iedere dag regen. Het onweer hier lijkt op dat in Lesotho. Donder en bliksem zoals je het nooit zult zien in nederland en er vallen regelmatig doden. Je moet het weer hier iets serieuser nemen dan in nederland.

 vorige verslag

 volgende verslag